tisdag, juli 24, 2007

Vilka ska vi ha?!

Lillan var hos fotografen för en si så där 3-4 veckor sedan för att ta sina 6-månaders foton. Och idag var det då dags att välja ut de där pangbilderna som vi ska ha inramade. Jag tycker det är jättesvårt att så att säga välja rätt bilder, för nästan alla var väldigt bra. Efter en stunds våndande så hade vi i alla fall tagit ut de 4 bilder som vi ville ha.

Inte nog med att välja bilder, man ska välja rätt ram också! Snacka om att bli knäpp i bollen för mindre. Vi ville inte ha samma ram till Lillan som till Lillen så den här gången valde vi en svart kvadratisk ram istället för en silverpatinerad avlång ram som Lillen har. Vi tror att den svarta ramen till Lillans väldigt ljusa biler kan bli jättesnyggt.

Visst sjutton är det svårt att välja "rätt" ram till foton för att de ska komma till sin fulla rätt?! Ok, jag vet att det är ett personligt val men det ska ju se snyggt ut också och verkligen passa fotona! Vi hoppas att det blir lika lyckat den här gången som det blev med Lillens 6-månaders bilder. I och för sig så dröjer det ett tag innan vi vet....labbet som framkallar har nästan 1 månads väntetid på grund av semestertider så nån gång i augusti så får vi se....Spänningen är olidlig....

Inga kommentarer: