torsdag, oktober 25, 2007

Nu har det hänt

Det pirrar i magen och lättnaden är total. Att det skulle ta så lång tid hade vi inte väntat oss, och vi har ibland (förgäves) hoppats på att "just den här gången går det vägen...". Men det kanske är så det ska vara...ett antal sorger och bedrövelser längs vägen innan det blir rätt. Men nu är det minsann klappat och klart!!!!

Om man inte själv är på husjakt, eller kanske bygger eget, kan det kanske vara svårt att föreställa sig hur det känns. Hur fjantigt lycklig man kan känna sig när man äntligen hittar "sitt" nya hus.

"Vårt" blivande nya hus är självklart en 1-plansvilla - på rimliga 150 kvm. Friköpt hörntomt och med ett MYCKET stort renoveringsbehov då allt är orginal från 70-talet. Många kanske tar sig för pannan när de hör det här men det ska faktiskt bli dökul att sätta igång att fixa och dona. Vi har i och för sig renoverat vårt nuvarande hus under en längre tid och hade kanske hoppats på att behöva göra lite mindre på nästa men det blir inte alltid som man tänkt sig. Särskilt inte när man är på husjakt.


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: