lördag, juni 02, 2007

Att blogga- inte för alla?!

Jag tycker det är kul att surfa runt och läsa olika bloggar, brukar alltid hitta nåt nytt och intressant. Men idag snubblade jag av en händelse in på en ny blogg som till min förvåning hade ett inlägg som i mångt och mycke ondgjorde sig över "vanligt folks tråkiga" bloggar. Den här bloggaren tyckte att det inte var fint nog att skriva om sig själv, sina barn, vänner och vardagliga saker i ens liv utan menade att det skulle vara ett "meningsfullt" innehåll. "Tyvärr" gavs ingen klar definition på vad som menades med det...men ett visst politiskt innehåll anades!

Kan inte låta bli och undra över vilken arrogant j-vla rappakalja folk kan kasta ur sig. Det är alltså ok att skriva blogg om man är "politiskt spännande" och kastar skit på sina motståndare eller nåt liknande, men inte om man helt enkelt skriver om sitt "vardagliga liv"??!! För mig verkar det helt klart som om majoriteten av alla bloggare skriver just om sig själva och sina liv och läser gärna andras bloggar som också ofta handlar om det.

Usch, klanka inte ner på andra utan ha respekt för vad som skrivs på de olika bloggarna (så länge det inte är rasistiskt, sexistiskt m.m.) för visst sjutton är det roligt med mångfald?!

Inga kommentarer: