lördag, september 15, 2007

Fundamentalisterna förnekar sig aldrig

Då har historien nu om Muhammed som rondellhund tagit ännu en vända. Inte nog med att dessa fanatiker (och odemokrater) vill lagstifta om särbehandling för sin religion, nu har de dessutom utfäst en belöning på 100 000 dollar till den eller de som mördar Lars Vilks och Nerikes Allehandas chefredaktör.

Självklart måste svenska regeringen ställa sig bakom Lars Vilks och kraftfullt ta avstånd från dessa hot och trakasserier. De måste absolut visa att yttrandefriheten och demokratin är värda sin namn. Jämför gärna med Salman Rushdies "Satansverser" - när Ayatollah Khomeini utfärdade en fatwa så ställde sig den brittiska regeringen bakom Rushdie omedelbart! Att hota att döda författare och konstnärer är aldrig acceptabelt.

Hur ställer sig muslimska företrädare i Sverige till det här? Tar de avstånd från dessa belöningar eller väljer man att inte uttala sig?

Tyvärr drabbas muslimer i Sverige också av Al-Qaidas terror - dessa terrorister som smutsar ner Islam som religion - just därför är det viktigt att de visar att de inte delar deras åsikter om mord på oliktänkande.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det budskapet som man vill ge fram och det målet som man har är följande

MUSLIMERNA OCH DERAS PROFET ÄR MÖRDARNA

MÖRDA MUSLIMERNA

http://www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

http://www.youtube.com/watch?v=LLE-FKjMdTk

Säg inte till någon, säg inte allt vad dina ögon har sätt

Man får inte prata för mycket i Sverige innan man hamnar i fängelse.
Det är bestämt vad man får tycka och vad man inte får tycka. Det är bara när man använder yttrandefriheten för att kränka muslimer som det är tillåtet.
När man vill säga sin åsikt om en historisk händelse då får man hamna i fängelse.
Se tex den tyske advokaten Jürgen Rieger åtal för förnekelse av Förintelsen.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1647528
Är detta skämt eller lever vi i sådana samhällen. Där man inte får säga vad man tycker om en historisk händelse men muslimerna kan man fortsätta att attackera på fysiskt och psykiskt sätt.

Jag svär vid Allah att ni kommer inte att komma undan

Jag svär vid Allah att helvettet väntar på er för allt brott ni har gjort mot oss muslimer