torsdag, juli 26, 2012

Please wait for your request to be validated


Och frågan är bara hur länge jag ska vänta! Jag köpte mig en ny MacBook Air i juni, den nya versionen och då ingår gratis uppdatering till Mountain Lion. Men det finns liksom inget smidigt sätt att få det här fixat. För det första så stod det inte på Apple Stores hemsida något om det utan jag fick googla mig fram till hur jag skulle göra för att "ansöka om" att få uppdateringen gratis.

När jag äntligen fick fram online sidan angående uppdateringen fick jag fylla i alla uppgifter och serienummer och skicka iväg det. Sedan ska jag vänta tills de har verifierat mina uppgifter, sedan skickar de mig en kod så att jag förhoppningsvis kan ladda ner nya Mountain Lion.

Men allvarligt talat Apple, det här borde ni faktiskt kunna lösa på nåt smidigare sätt. Ni bygger ju fantastiskt bra mediaprodukter så ni har ju så att säga redan brain powern in da house!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

The Dumper sa...

Jag håller helt med! Det är väldigt konstigt alltihop. De vet ju vilka berättigade datorer som är reggade på mitt konto. Det vore väl bara att skicka informationen rätt av utan att man ska skicka en ansökan som de ska verifiera manuellt. Mycket konstigt.

Vilket liv! sa...

Det känns inte riktigt som att det här håller lika hög standard/nivå som Appleprylarna i sig. Det har snart gått 24 h sen jag skickade iväg min request eller begäran om uppdatering Till Mountain Lion men har fortfarande inte hört ett ljud från Apple. Det hög är INTE OK!!!