söndag, juli 08, 2012

Vi hade tur med vädret

Det blev spontanbesök i Stockholm idag och vi mötte upp svärföräldrarna som var på endagsbesök. De är ute på en sån där tjusig kryssning där de besöker de stora städerna längs Östersjökusten och idag stod alltså Stockholm på schemat. Vi var lite osäkra på hur vädret skulle bli i storstan för det är ju inget kul att sightseeinga om det öser ner. Men vi hade faktiskt toppentur och det regnade inte en endaste droppe under hela dagen.

Ungarna tyckte det var härligt att träffa farmor och farfar igen. Vi har ju inte sett dem sedan senhösten förra året vilket känns väldigt länge. Kruxet är ju att vi inte bor i samma land och då är det lite mer planering som ska till när vi ska träffas.  Men vi har bestämt oss för att vi åker över till dem under hösten och då träffar vi även övriga släkten och framförallt ungarnas småkusiner vilket ska bli härligt.

Nästan lika roligt som att träffa farmor och farfar var det att åka tåg, särskilt på hemvägen när vi fick åka dubbeldäckare. Vi satte oss så klart på övervåningen och ungarna tyckte det var så coolt att sitta så högt upp och se ut över landskapet. Som alltid är det skönt med lättroade ungar! Andra bloggar om , , , ,

Inga kommentarer: