tisdag, juni 30, 2015

dags att Vakna - dags att Agera!Nu börjar äntligen en del politiska partierna lägga fram åtgärdsprogram för att hantera det växande antalet islamistiska fundamentalister som väljer att lämna Sverige och istället kriga för Daesh (ISIS). Nu föreslår Kd att om dessa individer återvänder till Sverige så ska de åtalas för landsförräderi och (förhoppningsvis) dömas till fängelse i några år.

Sverige är så oerhört blåögt och naivt. Vi tror att alla människor tänker som vi i termer om jämställdhet, rättvisa och sekularism. Eller rättare sagt vi förväntar oss att man i alla fall respekterar dessa tankesätt. I och med att vi inte kan ta in att det finns människor som faktiskt hatar allt som Västerlandet står för så står vi också totalt handfallna inför det som sker idag. Den politiska handlingsförlamningen och rädslan för att ta itu med dessa saker på riktigt, och inte bara prata om, dem är minst sagt bedrövlig!

Här skriver Mohammed Omar ett mycket intressant inlägg om hur dessa människor faktiskt inte vill leva som vi gör i Sverige idag. Och hur en del av deras verksamhet och hjärntvätt finansieras med offentliga skattemedel.

Det handlar inte om rasism - det handlar om radikala och fundamentalistiska organisationer som vill göra skada - ju större desto bättre i deras ögon. De hatar dem som inte tror på vad de tror på. De vill människor illa. På fullaste allvar.

Sverige, dags att vakna upp!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: