fredag, mars 18, 2016

Våren har kommit

Tänk vad tiden går fort! Den rusar på och stannar inte för någon eller för något. Ingen eller inget kan få den att stanna till, ens för en sekund.

Det känns märkligt. Att tiden verkar leva sitt eget liv. Man blinkar till ett kort ögonblick och helt plötsligt har månader gått av ens liv. Och så stannar man upp och reflekterar över tiden som gått. Vad har egentligen skett de senaste månaderna.

Jo, hösten drog igång med dunder och brak direkt efter semestern och sommarlovet. När skolan började var vi redo och laddade för en höst full av aktiviteter för ungarna och för oss själva. Tränings- och spelschema för handbollsträningen landade i mejlboxen, föräldramötena avlöste varandra och dessutom skulle funktionsschema för hemmamatcherna komponeras ihop. Dessutom satte vi ihop körschema för ungarna tillsammans med ett par kompisar. Nog så viktigt så att man inte behöver köra till varenda träning och/eller match.

Så det var egentligen bara att ta ett djupt andetag och hoppa ut i en fullspäckad höst.

Om jag gör en summering av hösten så avlöpte den riktigt bra utan några större hinder. Lite trist var det dock att att det var match varje helg under hela hösten vilket innebar att vi inte fick så där jättemånga helger tillsammans.

Nu när våren har kommit halvvägs så är det alldeles strax slut med träningar och matcher. Nu är det sluttampen kvar med en del cuper. Först ut den här helgen är Sundsvalls Cup och första helgen i april är det Irsta Blixten i Västerås.

När dessa cuper är över är också handbollsträningen över för säsongen vilket ska bli riktigt gott. Vi kommer att kunna ha lediga helger under hela våren och bara njuta av att vara tillsammans som familj.

Snart är det ju också dags att plocka ut husbilen och börja planera för en massa härliga vårturer. Det är något vi alla i familjen verkligen ser fram emot.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: