fredag, juni 29, 2007

Snart e de vår tur!

Ännu en vecka har gått mot sitt slut och det känns som alltid lika skönt. Det är något speciellt med fredagen, en känsla av att man har gjort sitt den här veckan också. Jag kan till och med tycka att måndagar kan kännas riktigt ok, en ny vecka med nya möjligheter och så självklart hägrar fredagen där borta.

På mitt tidigare jobb så var vi alltid ett gäng som gick ut och fikade eller tog en fredagsöl. Det var ett mysigt sätt att summera en hektisk arbetsvecka på. Samtidigt lär man ju känna sina kollegor på ett annat sätt och en del av dem blir man också nära vänner med. Annars är det så lätt att man "bara" håller sig till att förbli kollegor och med det jobbsnack.

Men, men, inte nog med att det är fredag! Det är också snart dags för semestertider! Inte illa, va? Tänk att året har gått så fort?! Ett helt år sedan sist! Vi tänkte faktiskt inte åka iväg på några längre turer i år utan mest hålla oss hemma och pyssla med hus och trädgård. När man har småbarn behöver man inte planera några tjusiga utflykter utan det räcker gott o väl med en sväng till lekplatsen, Parken Zoo, stranden m.m.

Kan dock inte låta bli o fundera och planera redan nu på nästa års semester....lite knäpp får man väl ändå lov att vara, eller hus?!

Inga kommentarer: