torsdag, juni 28, 2007

Inte för oss den här gången heller....

Jaha, nyss hemkommen från ännu en husvisning och med en känsla av besvikelse. Inför varje husvisning så byggs det upp en känsla av att "det här kan vara huset för oss". Ni vet, en liksom pirrig känsla i magen...

Visst, var huset sådär, helt klart beboeligt....Medan halva kåken var rätt så snyggt renoverad så var resten av huset i behov av massor av jobb. Det mesta var i original från 70-talet och då snackar vi väggar, golv o tak!

Ibland har jag ställt mig frågan om vi är för kräsna...men kommit fram till (självklart) att vi inte är det. Vi har fullt rimliga krav på storlek, antal rum, det behöver inte vara i toppskick men heller inte i behov av totalrenovering. Vi är som sagt rätt så öppna för det mesta men det ska kännas att det är rätt hus för oss. Antar att vi vet när det händer :-).

Det märks att det börjar gå mot semestrar nu för det finns mindre och mindra hus ute på nätet. För oss är det trist eftersom vi aktivt letar hus även under juli månad. Men det verkar som om folk drar sig för att lägga ut huset till försäljning under sommaren. Ställer vårt hopp till att det kommer att komma ut mer hus i augusti och framåt.

Inga kommentarer: