söndag, juni 24, 2007

Ugglan längs vägen

Tänk att det kan vara så mysko att man går förbi något nästan varje dag utan att ägna det någon större tankekraft, oavsett vad det kanske är för nåt. Jag och ungarna brukar ta oss en promenad nästan varje dag efter dagis och eftersom vi är rätt så konservativa utav oss så går vi stort sett samma väg varje gång. På "utvägen" är det inget särskilt speciellt som vi brukar stanna och kika på. Stannar kanske för lite naturupplevelser dvs. vi kollar bl a in myror, sniglar, fåglar m.m.

På hemvägen däremot går vi förbi en parkeringsplats där en utav de stora stenarna som ramar in p-platsen är målad som en jättefin uggla. Lillen är jätteförtjust i den och brukar alltid vilja pussa eller krama den. Sedan har vi ju också den biten att ugglan jättegärna ska bestigas och hoppas ner ifrån.

Jag är väldigt imponerad av att någon har lagt ner så mycket kreativ energi på att förvandla en tråkig sten till en jättefin uggla. Det vore kul och se mer målningar av det här slaget istället för all den här meningslösa graffiti som man möter runt omkring på stan.

Inga kommentarer: