lördag, juli 28, 2007

Oh, vad jag längtar!

Vår semester för det här året har redan kommit och gått och det dröjer ett helt år till nästa ledighet. Den här sommaren har vi nästan sett som en så att säga mellansommar om man kan kalla det för det för vi har inte haft någon längre semester utan endast ett par lugna veckor.

Skälen till det här är många men de viktigaste är att vi som bekant är på husjakt och då vill vi spara semesterdagar till ev. flytt och renovering. Sen har vi ju också Lillan på dryga 6 månader som vi inte vill släpa med oss på några längre Europa-resor än (av den enkla anledningen att lilla damen INTE reser med lätt packning så det blir för bökigt just nu).

Men allt det här hindrar mig inte från att drömma mig bort till dit vi högst troligen åker nästa år - Istrien i Kroatien.

Kolla in det här fotogalleriet för inspiration till vad som ibland kallas för "Lilla Toscana". Har man inte varit i Istrien förut så har man definitivt missat något! Det härliga kristallklara azurblåa vattnet, klippstränder, gott vin och god mat, historiska städer med underbara torg, vindlande gränder, vackra kyrkor och en massa annat.


Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: