onsdag, september 26, 2007

Gå och göm dig Bush!

Det är precis vad stenrike Donald Trump tycker att Georg Bush ska göra. Inte bara för att han är en urkass president och att det behövs en demokrat på posten, nej han vill inte att karln går och förstör chanserna för de republikanska kandidaterna:
"Han är verkligen ingen tillgång. Han är en tung belastning för partiet och borde verkligen gömma sig om en republikan ska vinna."

Jag tycker i och för sig att hela det republikanska paritet kunde ta och gå och gömma sig. Och helst inte komma ut förrän om ett bra tag, helst efter nästa presidentval.

Republikanerna har som vanligt malt på i samma fotspår. Skattesänkningar i vanlig ordning med följd att det sociala skyddsnätet än mer har blivit urholkat, mer anslag till militären, en aggressiv och arrogant utrikespolitik med krig som följd.

Sen har vi ju det här med bl a dödsstraff och rätten till fri abort som de helst vill avskaffa. Politiseringen av domstolarna är en annan punkt som visar på hur totalitärt det kan bli när man blandar politik och religion.

Så jag håller faktiskt med Trump den här gången - stick och göm dig George Bush!


Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer: