måndag, oktober 22, 2007

"Änglarna" tog guld!!!!

IFK Göteborg är namnet på de nya mästarna i fotboll! Nja, inte riktigt ännu men nästan. Har de nu vunnit mot AIK med sina huliganfans så hoppas man på ett "renare" spel vid nästa match. Så jag satsar helt klart på att Blåvitt tar Guld på riktigt!

Inte för att jag är en särskilt stor fotbollälskare (för mycket huliganer inblandade!!!) men är man Göteborgare till ursprunget så är man (och då är det stort med guld i alla fall). Synd bara att matchen spelades på Råsunda (förståelse för det i och för sig men ändå!) och inte på Ullevi för då hade stämningen helt klart varit ännu härligare.

Fotbollslag med stora problem med sina fans bör inte få spela på hemmaplan! Någon gång måste man sätta ner foten och försöka få bukt med dessa kräk som överhuvudtaget inte är intresserade av sport utan bara av att mucka bråk på alla sätt och vis.

När jag gick och kollade på Blåvitt på Gamla Ullevi när jag var liten, en si så där 10-11år, så fanns det inte tillstymmelse till bråk mellan de olika fansen. Hur sjutton kan det ha ändrat sig bara så där? Tyvärr så gör ju det här att jag drar mig för att t ex ta med mina ungar att kolla på fotboll för man vet ju aldrig....det här med att vara något kul för familjer är ju helt klart mindre säkert idag...


Ett stort "grattis till IFK Göteborg "- till guld!!!


Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ehum...
Du kanske måste se denna länk först kompis. Det är 1 match kvar och trelleborg kan mycket väl vinna över IFK.
http://tabellen.nu/allsvenskan/

Vilket liv! sa...

Ha, ha, jag vet att det är en match kvar...men det är klart att Blåvitt tar guld ;).

De har ju i allafall vunnit över klubben med de, i mitt tycke, värsta huliganfansen.

Så jag kör på att "änglarna" tar guld...och vinner allsvenskan...