fredag, december 28, 2007

Vad är egentligen sant?

Har med bestörtning följt dramat kring Benazir Bhutto - att hon blivit mördad. Nu kommer myndigheterna i Pakistan med förklaringen att hon dog av att ha slagit huvudet i bilens soltak!! Va, säger jag bara! Hur sjutton kan hon ha undkommit både skottlossning och en självmordsbombare - bomben detonerade alldeles bredvid bilen och ett 30-tal andra människor strök med.

Vad är egentligen syftet med den här "otroliga" förklaringen till hennes död? Spekulationerna kommer att hålla på lääänge eftersom man inte gjorde någon obduktion.

Usch, vill heller inte föreställa mig hur länge till det dröjer innan någon som helst form av demokrati kan finnas i Pakistan. Nu har ju landet tyvärr halkat än längre bakåt i tiden genom dessa förbannade islamister.


Andra bloggar om: , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen obduktion? Tyckte att begravningen skedde lite väl tidigt.
Är sådan brådska sed i Pakistan eller finns det andra motiv?

Vilket liv! sa...

Tror att inom islam bör kroppen begravas rätt så omgående.
Det skulle säkert ha gått att göra en obduktion men frågan är varför man valde att avstå från en sådan??
Politiska skäl, kanske?!

ZainZoom sa...

Alltså anledningen till att de begravde Bhutto så snabbt är att inom islam måste kroppen begravas inom 24 timmar....men de ska göra en obduktion. Scotland Yard ska ju undersöka mordet nu så de behöver väl se kroppen...jag vet inte exakt hur hon dog men på GEO News sade de att när bomben exploderade så ramlade hon framåt och fick en massa splitter på sig samtidigt som tinningen slog mot soltaket på bilen o en massa splitter skärde upp halva örat o åkte in i halsen...men vissa säger att hon träffades av skotten, vilket jag inte tror på...