söndag, april 18, 2010

Dags för säsongspremiär


Helgen är nästan över och jag pustar ut. Vi har varit och campat i helgen. Nu är det den tiden på året då det är dags att ta ner vintertältet, plocka iordning och köra hem vagnen. Och allt det här är nu gjort! Yes, vad skönt att det är avklarat!

Det känns gott att vagnen nu står parkerad på tomten och att det bara är lite städning som behövs och sedan är den klar för en ny säsong. Vi hade missat att boka in service och nu är det ju så klart fullbokat fram tills i juni. Jag höll på att ringa runt till olika Solifer-handlare inom närområdet för att höra när de hade lediga servicetider. Det visade sig att det varierade en hel del. Allt från första lediga tid strax efter midsommar till första dagarna i juni. Gissa vad vi bokade in oss på?!

Vi upptäckte till vår fasa att kranen i badrummet läcker! Så fort vi har vatten i tanken och systemet är påslaget så läcker den vatten. Vilken jäkla skit alltstå! Det hela betyder att tills det här är fixat så kan vi inte använda någon utav kranarna och inte ens toaletten utan vi får köra med vattenflaskor och vattenkanna. Hur bökigt och opraktiskt som helst! Riktigt trist!

Men, men, nu närmar sig vårsäsongen för fullt och vi funderar på om vi ska ut och åka snart. Är lite sugna på att besöka Tomteland. Faktiskt! Det ska tydligen vara väldigt bra även utanför Tomtesäsongen. Tror att det då istället blir troll o sånt där. Andra resmål som finns på listan är Kolmården och Malmköping. Vi har varit på Kolmården förut och det är alltid lika kul att åka dit. Djurparker är alltid helrätt när man har småbarn - våra ungar älskar djur och att de då kan springa runt och kika är väldigt populärt. Hm, nu blir det beslutsångest...Får se vart premiärturen bär iväg till.


Läs även andra bloggares åsikter om , Camping, , , ,

1 kommentar:

Nathalie sa...

Nämen, här har vi en till campare... Visst är det underbart när man har hela säsonger framför sig? Du får hålla oss uppdaterade om vart premiärturen gick! Själv har jag också Solifer och är i full gång med att rusta upp den i skrivande stund - det blir en härlig sommar! :)