lördag, maj 22, 2010

Säsongspremiär

Varje säsong med husvagnen har sin charm och det är alltid lika spännande att vara ute första gången på den nya säsongen. Efter att ha hämtat hem husvagnen från vintercampingen så har det putsats och fejats. Den har också varit inne på verkstaden för att få ordnat med den läckande kranen!

Så på grund av strulet med läckande kran så har vi inte kunnat ha säsongspremiären så tidigt som vi egentligen brukar ha den. Men skam den som ger sig! Så snart vagnen var hemma igen så packade vi och drog iväg till Gustavsviks camping i Örebro.

Vi har aldrig varit där tidigare men vi tyckte att det lät härligt att ha det stora äventyrsbadet på gångavstånd. Med tanke på det här så var ungarna helspända och såg fram emot vattenruschkanor, tunnlar och hajar i akvarium med mycket stor förväntan.

Som tur var så kom vi dit på tidigt Torsdagseftermiddagen (Kristi flygares dag) och kunde på så sätt välja plats i lugn o ro. Och det var ju tur det för det nämligen var sjöblött överallt och på vissa platser stod både bilar och husvagnar i vatten upp till muttrarna på fälgarna. Vi fick hjulspinn och satt fast innan vi kom loss genom att backa lite grann och kom på så sätt ut på fastare och torrare ytor. Inte roligt alls!

Men, men, allt var ju inte bara jämmer och elände :-). Vi hade en toppenhelg med besök på äventyrsbadet och båda ungarna lärde sig att hoppa från bassängkanten! Härliga framsteg!

Vi besökte också Wadköping och hade just den dagen fantastiskt väder. Varmt o soligt och vi hade en mysig utefika på ett utav caféerna.

Tänk att fyra dagar kan gå så fort! Det gör det kanske alltid när man har kul och det ger verkligen mersmak inför nästa campingtur. O längtar dit gör vi hela familjen. Vart turen går nästa gång har vi inte bestämt ännu. Vi kikar på olika campingar i närområdet och det vimmlar ju av dem! Blir inget lätt beslut alls utan det blir nog lite så att vädret avgör vart vi hamnar.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: