måndag, augusti 09, 2010

Nya äventyr


Idag har varit en packar-dag. Vi har tagit ner resetältet till husvagnen och fejat och haft oss för imorgon bär det av mot nya äventyr. Den stora friheten med husvagn är ju att vi har all möjlighet i världen att bestämma oss på dagen vart vi ska åka någonstans. Och det är lite grann det vi har gjort nu.

I början av semestern så hade vi bestämt oss för att åka till Berlin och Potsdam. Och dessutom göra ett stopp på Tropical Islands. Men så har vi nu då gjort en helomvändning och kommer istället att stanna till i Österrike, närmare bestämt i Spittal. Vi har hittat en sagostig med Drakbron - Drachenbrücke - som ska vara alpernas längsta hängbro! Vi vill också åka upp till Grossglockner och kasta snöboll - vore väl kul att göra mitt i sommaren. Det är nog något som ungarna kommer att uppskatta :-).

Efter Österrike så kommer vi att göra ett stopp i Hannover och bl a besöka Herrenhausen - den fantastiska palatsträdgården. Puuuh, sen är det nog slut med semestern för den här gången och det är dags att styra kosan hemåt.

Och det är bara till att börja drömma om nya resor och äventyr nästa år.

Läs även andra bloggares åsikter om , Camping, , , , ,

Inga kommentarer: