tisdag, juli 10, 2012

Slutsålt

Förra veckan när jag var i Göteborg behövde jag köpa gummistövlar till ungarna och mig själv. Jag var runt till MÅNGA skobutiker (inkl. Maxi, Coop Forum etc) men hittade inga i rätt storlekar för det var helt och hållet slutsålt. Läget kändes lite desperat efter ett par dagars letande och regnet bara fortsatte att ösa ner. Till slut hittade jag en liten outletbutik i Lerum som hade gummistövlar i hyllorna - de hade faktiskt bara ett par stövlar i vardera storleken kvar och resten var helt slutsålt. Kändes skönt med lite flyt i tillvaron i allafall...

Apropå att hitta gummistövlar...... Pratade med en kompis häromdagen som hade varit på ett utav lekländerna här i stan och hennes ena dotter hade blivit av med sina stövlar där. Verkar ju som om de är rena hårdvalutan nuförtiden så nu håller jag stenhårt i gummipjucksen. DON´T TOUCH MY WELLIES! THEY ARE MINE!Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

5 kommentarer:

Christian Thomasson sa...

Med detta tillsysnes oändliga regniga väder verkar det som folk fått upp ögonen för hur praktiska gummistövlar är. Sen kanske det här i Göteborg ökat lite extra med pratet om röda gummistövlar när det regnar i samband med 400-årsjubileét.
med vänlig hälsning

Christian Thomasson
magellan_cloud@hotmail.com

Vilket liv! sa...

Ja, gummistövlar är ju faktiskt oerhört praktiska skodon. Och nuförtiden även riktigt snygga, särskilt om man kanske köper några färggranna som man kan ha som "snyggstövlar" också. Mina gamla mörkgröna Tretorn sjunger på sista versen o eftersom jag inte har hittat några nya ännu så letar jag fortfarande....Den här gången vill jag ha några läckra mönstrade stövlar :)

Nimzo sa...

Jag som man och älskare av starka färger och färgglatt är avundsjuk på er tjejer som har så många vackra färggranna gummistövlar att välja på. De är snygga och färg lyser upp den gråaste regndag.

Vilket liv! sa...

Jag gillar också färgglada stövlar o som tur är finns det gott om dem för kvinnor :). För män är det lite sämre ställt med glada färger. Kanske engelska märket Hunter har nåt roligt för män (iofs riktigt dyrt men ändå).

Nimzo sa...

Hunter hasr några stövlar i rött och mörklila (aubergine) men jag skulle gärna ha rosa och turkos också. Borde gå att degisna snygga gummistövlar för män i bra nyanser. Köper mina HUnter från England, www.countryattire.com för det är gratis frakt och ca halva priset.