torsdag, juni 06, 2013

Sveriges Nationaldag


Tjoho, idag firar vi Sveriges nationaldag! Familjen åkte in till stan och fikade lite. Sedan gick vi till Djäkneberget och fikade lite till. Det är riktigt roligt att se att folk firar nationaldagen lite mer för varje år som går. Och det gäller ju så klart oss själva med. Förr om åren ryckte vi på axlarna och tyckte inte att det var något speciellt med 6 juni men sedan några år tillbaka så firar vi faktiskt.

Vi kanske inte riktigt firar i klass med norrmännen men för oss är det ett stort steg att vi inte bara är hemma och jobbar på huset eller i trädgården utan att vi istället kopplar av och firar dagen som vi tycker att den förtjänar att firas.

Gårdagens planerade löptur blev inte av och här skyller jag på IKEA. Vi lämnade med glädje in ungarna på Småland och kunde sen i lugn och ro klura på vilka garderober med tillhörande dörrar som vi vill ha. Och så fick vi syn på en riktigt snygg och bekväm bäddsoffa.... Suck, allt det här lär bli en dyr historia...

Och idag blir det heller inte någon springtur för ungarna ska ha en drös med övernattningsgäster och maken uppskattar inte att bli lämnad ensam med sju ungar. Inte för en sekund, säger han! :).

Hej och hå, det får helt enkelt bli nya tag i morgon.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: