tisdag, augusti 14, 2007

Köpa nytt eller bygga om - det är frågan!

Jaha, då har det gått ytterligare ett varv, det här med husjakten. Det kanske till och med blir så att vi helt sonika bestämmer oss för att bo kvar här....Visst kan det bli lätt förvirrat ibland??!!

Vi var nämligen inne hos ena grannen igår och fick en "guidad tur" av hur de har gjort om i sitt hus. Och blev mäkta imponerade, men framförallt riktigt lättade. Kände liksom på en gång att "vi kanske kan göra likadant och bo kvar!!! Jippie!!"

Fördelen med att bo i trähus är ju att det är relativt lätt att ta bort eller sätta upp väggar. Man kan alltså ganska så lätt ändra planlösningen så att den passar en själv (bättre än tidigare iallafall).

Mitt stora problem är just det här med att gå i trappor! Men om man kan flytta ner alla garderober och liksom göra ett "Dressingroom" på entréplan så underlättar man rejält. Då blir det bara sovrum och allrum på övervåningen och det skulle nog vara ok. Jag säger att det nog är ok för man vet ju aldrig riktigt vad som fungerar så länge man inte har provat det. Men det verkar riktigt bra....

Om vi ändrade planlösningen skulle vi dessutom också få ett "större" kök i vinkel vilket skulle vara rena bonusvinsten.

Hm, det här tål att tänkas på men mäklaren kommer ändå i nästa vecka för att fota huset. För vi vill ju vara på den säkra sidan utifall att det dyker upp nåt jättebra på Till Salu-sidan.

Inga kommentarer: