fredag, september 07, 2007

Äntligen Fredag!

Min första arbetsvecka är tillända! Jag har överlevt utan större blessyrer och tycker nog att det har gått riktigt bra. Visserligen jobbade jag bara måndag, tisdag och onsdag för att sen vara föräldraledig men ändå! Har man inte jobbat på 8 månader förtjänar man en mjukstart, eller hur?

Så idag var det Öppna förskolan som gällde med sångstund och fika. Lillen fick måla, leka med sina älskade grävskopor,traktorer och åka rutschkana. Lillan däremot var nöjd med att krypa omkring och tugga på allt möjligt som hon hittade på golvet. Snacka om olika nöjen här i livet!

Kände mig alldeles för lat för att fixa lunch så vi lyxade till det och hängde med en kompis till McDonald´s! Lillen är inte helt bortskämd med det och idag fick han faktiskt sin första Happy Meal ever!!! Tror inte han var alltför imponerad; jo, han gillade Mini-morötterna skarpt men resten var inte så poppis.

Tänk vad man egentligen är bra på att hålla tusen grejor i luften när man har småbarn! Det ska fixas till höger och vänster och helst ska allt vara klart igår om man säger så. Stressfaktorn var något över normalt när vi lämnade McDonald´s för hemfärd. Lillen var övertrött efter en riktigt busig förmiddag och gjorde allt riktigt tufft! Som tur var somnade han på studs i bilen hem så det var bara att lyfta in honom till sängen.

Hoppas på lugnare tempo imorrn och att vädret håller i sig. Det är så underbart med dessa klara höstdagar med härliga temperaturer.

Inga kommentarer: