fredag, oktober 19, 2007

Nu är han äntligen fast

Interpol säger sig nu ha gripit den man, Christopher Paul Neil, 32 år , från Kanada, som misstänks har förgripit sig på många barn i Kambodja och Vietnam. Vad skönt att åtminstone ett monster är borta från gatorna och istället inlåst. Hoppas bara att det blir för en väldigt låååååång tid framöver.


Andra bloggar om: , , , ,

8 kommentarer:

Migrapolis sa...

Det går tydligen bra att hänga ut vissa typer av misstänkta brottslingar medan man skyddar andra. Ingen hänsyn tas till att de inte är dömda eller till deras familjer. Nä4r det gäller de mångkulturella mördarna i Sverige visas aldrig bild.

Anonym sa...

Helt rätt Migrapolis.
Putte

Anonym sa...

Ta och skärp dig. När någon etnisk svensk begår ett brott heter det "36-åringen". Har han utländsk bakgrund betonas det speciellt mycket, och alla från samma land får skämmas för hans brott.

Men det spelar ingen någon roll egentligen. Har man begått ett brott är man en brottsling. Har man dessutom förgripit sig på barn har man passerat gränsen för vad som är mänskligt. Känslomässigt tycker jag att pedofiler har förverkat sina rättigheter att leva och borde lynchas. Men förnuftet säger att de är sjuka och kanske själva varit utsatta samt behöver vård. Det största straff pedofiler kan få egentligen är nog att få dem att inse hur illa de gjort. Med vetskap om sina gärningar kan man anta att de då får ett tungt lass att bära.

Självklart är det nog svårt att vara anhörig till en pedofil och bli uthängd. Och om det dessutom visar sig att personen varit oskyldig är det ännu värre. Men jag kan ändå inte tycka synd om dessa förövare och känner instinktivt att jag skulle kunna döda en sådan med mina bara händer utan att blinka.

Vilket liv! sa...

Kulturell bakgrund är helt oväsentligt. Interpol har identifierat mannen - som själv har visat upp sig på internet när han våldtar barn.
Självklart ska han visas upp med namn och bild!

Anonym sa...

Hej Vilket Liv,
Vad hette dà "Stureplansprofilerna"?
Kan vi fà lite namn och bilder där ocksà. Eller kan det finnas en dunkel anledning till att du inte vill publicera detta?
Putte

Vilket liv! sa...

Putte:

Jag vet faktiskt inte vad de två våldtäktsmännen heter eller hur de ser ut! Men det är väl inte så svårt att ta reda på, eller hur? De finns namngivna på andra bloggar så informationen finns redan "därute".

Min poäng är att massmedia eller andra som vill SKA KUNNA publicera namn och bild på brottslingar!

Massmedia gör ju gärna detta när det gäller t ex eko-brottslingar men man är desto "räddare" när det gäller sexualbrottslingar!

När det gäller den kanadensiske pedofilen så har gjort valet att namnge honom. Varför ska jag inte göra det?

Anonym sa...

Hej Vilket Liv:
Jag är 100% med dig.
Trevlig helg!
Putte

Vilket liv! sa...

Putte:
Alltid lika intressant med relevanta kommentarer till inlägget!
Trevlig helg på dig också!