fredag, april 02, 2010

April, april, din dumma sill

Ha, ha, igår var det ju skojardagen och då får man ju verkligen ta tillfället i akt. Nu när Lillen börjar bli såpass stor att han tycker det är kul att skoja och att bli skojad med så är ju 1 april ett gyllene tillfälle. I familjen var det ungarna som utsattes för både det ena och det andra och efter ett tag så mottogs allt med härliga skratt och "vilken busig mamma o pappa vi har".

Vad gjorde vi då? Jo, vi hällde grön karamellfärg i mjölkpaketet och sa att det är klart att mjölken ska vara grön eftersom mjölkpaketet är ju grönt! Sen bytte vi ut flingpaketen - Branflakes i Havrefraskartongen o vice versa. Och som grädden på moset färgade vi äpplejuicen knallblå.

Det blev en riktig färgstark frukost för familjen och ungarna tyckte det var hur kul som helst. Lillan hängde inte riktigt med på aprilskämten utan hävdade med bestämdhet att allt var "Tjuvarnas fel". Vet inte riktigt hur det hela hänger ihop - men hon var så säker på sin sak så det var inte ens någon idé att säga nåt. Var och en blir salig på sin tro, eller hur?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: