onsdag, maj 27, 2015

Det är ok att vara mördare - vi gillar dig ändå

Sverige har ingen strategi för att hantera individer som återvänder till Sverige efter att frivilligt ha mördat för ISIS. Sverige står handfallna inför problematiken att faktiskt våga ställa sig rakryggat upp och säga att dessa skitstövlar ska åtalas och inte gosas med. Som vanligt skriver Alice Teodorescu i GP klokt om saken. Men frågan kvarstår! Varför har ingen åtalats för terrorbrott?

Roger Haddad vågar ställa tuffa frågor och jag hoppas att han får ett gediget svar på sin interpellation och inget goddag-yxskaft-svar.

En intressant synpunkt som han tar upp är hur man ska göra med dem som har dubbla medborgarskap:  "Om man begår avskyvärda terrorbrott så anser jag personligen att man ska kunna utvisas om man har ett annat medborgarskap".
Det här är oerhört intressant och bör självklart vara ett inslag i debatten. Dessa individer som väljer ISIS framför fred och demokrati har förverkat sin rätt att bo i Sverige. De som har dubbla medborgarskap ska självklart utvisas till sitt andra hemland. För här har de inget att göra!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: